Scanoffice-part-Valk4

Mitsubishi Electric Geodan maalämpöpumppu

Mitsubishi Electric Geodan – se parempi maalämpöpumppu

Geodan maalämpöpumppu hyödyntää Mitsubishi Electricin uusinta teknologiaa. Invertteriohjattu maalämpöpumppu soveltuu käytettäväksi monenkokoisissa saneeraus- ja uudiskohteissa, tuottaen jopa 11 kW:n lämmitystehon.

Asennuksen helppoutta

Ecodan-ilmavesilämpöpumpun varaajayksikön tapaan myös Geodan on mitoltaan varsin matala (1750 mm), ja mahtuu siksi mukavasti vaikka rintamamiestalon kellariin. Laitteen irroitettava kylmämoduuli helpottaa kuljetusta ja asennusta.

Hiljaisuus

Mitsubishi Electric on laitteen tuotekehityksessä panostanut erityisesti laitteen hiljaisuuteen, joka onkin tärkeää erityisesti Pohjoismaissa, joissa lämmitysjärjestelmän laitteet pyritään uudisrakennuksissa sijoittamaan tilan säästämiseksi kodinhoitohuoneeseen. Ensiluokkaisten materiaali- ja vaimennusratkaisujen ansiosta, laitteen äänitaso (SPL) saatiinkin laskettua vaivaiseen 42 dB(A):iin.

Geodan maalämpöpumpun energiatehokkuus on Mitsubishi Electriciltä tuttuun tapaan erinomainen. Laite saavuttaakin Eurooppalaisten Ecodesign- ja energiamerkintädirektiivien mukaisen korkeimman mahdollisen energialuokan A+++. Laitteelle laskettu lämpökerroin (COP) on 4,78 (B0/W35).

11.400,00

Mitsubishi Electric Geodan maalämpöpumppu

Kuvaus

TOIMITUS SISÄLTÄÄ
Sisäyksikön
Syöttösekoitusventtiilin 22mm 10bar varoventtiilillä
Langaton kaukosäädi ja vastaanotin
Cyglone lianeroitin

Lisätiedot

Paino 100 kg (kilogramma)
Mitat 70 × 60 × 180 cm (senttimetri)