Scanoffice-part-Valk4

Mitsubishi Electric EcoDan/SWM60 paketti

Patentoitu tekniikka

Mitsubishi Electricin omaa tuotekehitystä oleva invertteri-tekniikka toimii portaattomasti kaikissa järjestelmän toiminnoissa ja tekee Ecodan R32 lämpöpumpusta sopivan valinnan kaikkiin taloihin.

Uusi R32kylmäaine on kolme kertaa pienempi hiilija-lanjäljeltään verrattuna yleisesti käytettyyn R410A kyl-mäaineeseen. Sen kierrättäminen on myös helpompaa. Uusi kylmäaine mahdollistaa myös paremman energia-tehokkuuden ja suuremman lämmitystehon alhaisissa ulkolämpötiloissa. Puolittamalla kylmäaineen määrän Mitsubishi Electric onnistui pienentämään hiilijalanjäljen kuudesosaan Ecodan R32 mallisarjalla.

10.000,00

Mitsubishi Electric EcoDan/SWM60 paketti

Kuvaus

Mitsubishi Electric Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppujärjestelmä on entistäkin tehokkaampi

Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla, käsittäen myös omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla, tämä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin.

Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on entistäkin ympäristöystävällisempi.

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan Next Generation hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi. Järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa
Käyttöohje Lataa
Pikaopas Lataa
Asennusohje Lataa
Ulkoyksikön asennusohje Lataa
Energiamerkki Lataa
TOIMITUS SISÄLTÄÄ
Sisä ja ulkoyksikön
Syöttösekoitusventtiilin 22mm 10bar varoventtiilillä
Langaton kaukosäädi ja vastaanotin
Cyglone lianeroitin
Asennustelineen sulatuskaukalolla ja vastuksella
Varaaja 90l

Lisätiedot

Paino 120 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 110 × 170 cm (senttimetri)