Scanoffice-part-Valk4

GREE Versati Nordic 10 (HUOM!! SISÄLTÖ)

toimitettuna mukaan

 • Cyglone lianeroitin lämpöjohtoverkkoon
 • asennusteline ulkoyksikölle
 • asennustelineen sulatuskaukalon vastuksella
 • puskurivaraaja HOIAX 110L rosteri, sisäyksikön ja talon lämpöverkon väliin

GREE Versati Nordic -ilma-vesilämpöpumppu

GREE Versati Nordic on erittäin tehokas ja ympäristöystävällinen. Versati Nordicissa onkin korkein saatavilla oleva energiatehokkuusluokka A+++. Laitteen käyttöveden lämmitys tuotetaan omalla energiatehokkaalla levylämmönvaihtimella.

Korkein saatavilla oleva energiatehokkuusluokka yhdistettynä lämpöpumppukäyttöön suunniteltuun käyttövesivaraajaan tekee Versati Nordic -ilmavesilämpöpumpusta täydellisen kokonaisuuden kodin lämmitysratkaisuksi.

Korkein energiatehokkuusluokka A+++

GREE Versati Nordic -ilmavesilämpöpumpussa on markkinoiden korkein saatavilla oleva energiatehokkuusluokka A+++. Tämä ja lämpöpumppukäyttöön suunniteltu käyttövesivaraaja tekevät laitteesta täydellisen kokonaisuuden kodin lämmitysratkaisuksi!

Kehitetty Pohjolan vaihteleviin olosuhteisiin

Erityisesti Scanvarmille ja Pohjolan olosuhteisiin kehitetty GREE Versati Nordic on täydellinen valinta luotettavaksi ilmavesilämpöpumpuksi. Tämän takaavat GREEn 12 000 insinöörin tuotekehitysosasto ja varta vasten tätä laitetta varten Suomessa suunniteltu ja valmistettu 9 kW:n varalla oleva sähkölämmitin.

8.300,00

GREE Versati Nordic 10 (HUOM!! SISÄLTÖ)

Kuvaus

Ympäristöystävällinen

Ympäristöystävällisen R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristövaikutus GWP (Global Warming Potential) ovat kolme kertaa pienempiä verrattuna aikaisempaan R410a-kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi kuin vanha kylmäaine.

Korkea hyötysuhde jopa -25˚C asteessa

GREEn patentoima 2-astekompressori on suunniteltu erityisesti Pohjolan kylmiä olosuhteita varten. Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Versati Nordic -ilma-vesilämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla sekä korkealla hyötysuhteella jopa -25˚C asteessa!

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen käyttöliittymä

Mukavuutta korostavana toimintona GREE Versati Nordic -ilma-vesilämpöpumpussa on värillinen suomenkielinen kosketusnäyttö. Käyttöliittymän kautta ohjaat laitteen yleisimpiä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi seuraat laitteen käyttöä ja toimintaa.

Edistyneet ominaisuudet

Versati Nordic sisältää edistyneitä ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi sisäänrakennetun Wifi-yhteyden, sekä poissaoloasetuksen. Laitteessa on myös Quiet Mode -toiminto, joka madaltaa tarvittaessa ulkoyksikön käyntiääntä hiljaisemmaksi.

Ominaisuudet

 • Markkinoiden korkein energiatehokkuusluokka A+++
 • Täysin Pohjolan oloihin suunniteltu ilma-vesilämpöpumppu
 • Suomenkielinen ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö
 • Sisäänrakennettu Wifi, jolla käytät ja ohjaat ilma-vesilämpöpumppua esimerkiksi puhelimestasi
 • Quiet Mode -toiminto, joka mahdollistaa hiljaisemman ulkoyksikön käyntiäänen
 • 2-astekompressori mahdollistaa korkean hyötysuhteen jopa -25˚C asteessa
 • 5 vuoden kompressoritakuu

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa
Käyttö- ja asennusohje Lataa

Lisätiedot

Paino 122 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 110 × 170 cm (senttimetri)