Scanoffice-part-Valk4

Gree Multi-Split R32 ilmalämpöpumppu (kahdella sisäyksiköllä)

Design

Ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä

Gree Multi-Split R32 on kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistotilojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

 

1.830,00

Gree Multi-Split R32 ilmalämpöpumppu (kahdella sisäyksiköllä)

Kuvaus

Säädettävyys

Sisäyksiköiden tyylikäs, valkoinen pinta soveltuu niin kotiin kuin toimistoon. Mukavuutta korostavana toimintona ilmalämpö-pumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1 ̊C asteen välein +16 ̊C – +30 ̊C. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva. iFEEL toiminolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa. Laitteesta löytyy myös +8°C ylläpitolämpötila.Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energia-tehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen lämpötila-kerroin takaa energiapihin toiminnan.

Vihreitä arvoja

Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen kasvihuone päästöt ja ympäristö vaikutus GWP (Global Warming Potential) on kolme kertaa pienempi verrattuna perin-teiseen R410a kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine on myös tehokkaampi jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän.

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa
Esite (A4) Lataa
Käyttöohje Lataa
Käyttöohje (2. osa) Lataa
Energiamerkki Lataa

Lisätiedot

Paino 65 kg (kilogramma)
Mitat 120 × 100 × 90 cm (senttimetri)