Gree Eco 35-A/W ilmanjäähdytin

Eco on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Eco ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata. iFeel toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa.

680,00

1 varastossa

Gree Eco 35-A/W ilmanjäähdytin

Kuvaus

Gree Eco on uudella R32-kylmäaineella varustettu huoneilmaviilennin.

GREE Eco huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Eco on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiate- hokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa
Käyttöohje Lataa