Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin

GREE Bora -mallisarjaGREE Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, mis-sä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toi-mistojen viilentämiseen. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Bora ilmalämpöpumppua on mahdollis-ta etäohjata. iFeel toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa.

541,00

Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin

SKU CB477N01602 + CB478W00100 Categories , Tag

Kuvaus

Gree Bora on uudella R32-kylmäaineella varustettu huoneilmaviilennin.

GREE Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiate- hokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Tuote korvaa valikoimista poistuneen Gree Changen.

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa
Esite (A4) Lataa
Käyttöohje Lataa
Käyttöohje (2. osa) Lataa
Energiamerkki Lataa