Scanoffice-part-Valk4

Gree Amber 25-A/2/W ilmalämpöpumppu

Design

Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuuden Amber ilma-lämpöpumpun. Gree Amber ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisä-yksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisus-tukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen.Amber ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Alkuperäinen hinta oli: 1.125,00€.Nykyinen hinta on: 980,00€.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Gree Amber 25-A/2/W ilmalämpöpumppu

SKU CB466N00102+CB466W00109 Category Tag

Kuvaus

Huippusäädettävyys

Mukavuutta korostavana toimintona Amber ilmaläm-pöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1 ̊C asteen välein +8 ̊C – +30 ̊C. Laite soveltuu siis myös kesäasuntojen ylläpitoläm-pötilan tuottajaksi. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva. iFEEL toiminolla voidaan mitata lämpö-tila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa. Sisäänrakennetun WiFi:n (Amber 25/35) ansiosta Amber ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata esimerkiksi mökin ylläpitolämpötilan ja normaalin huonelämpötilan välillä.Amber ilmalämpöpumpun monipuoliset toiminnot kuten viilennys ja ilmankierto (takkatoiminta) takaavat sen, että sisätiloissa on aina mukavat olosuhteet.

Edistyksellinen tekniikka

Green patentoima 2-aste kompressori on suunniteltu eritysesti Pohjolan kylmiä olosuhteita varten. Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Amber ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla sekä korkealla hyötysuhteella jopa alle -30 ̊C asteessa! Laajan tehoalueen ansiosta Amber antaa myös mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja suuren enegiansäästön kaikkina vuodenaikoina.

Vihreitä arvoja

Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen kasvihuone päästöt ja ympäristö vaikutus GWP (Global Warming Potential) on kolme kertaa pienempi verrattuna perin-teiseen R410a kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine on myös tehokkaampi jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän kuin perinteisessä ilmalämpöpumpussa joka käyttää R410a kylmäainetta. Gree Amber katsoo tulevaisuuteen jo nyt.

Tuotteen lisätiedot

Käyttö- ja asennusohje Lataa
Esite Lataa
Esite (A4) Lataa
Käyttöohje (2. osa) Lataa
Energiamerkki Lataa
ERP-raportti Lataa